info

DJ ACADEMY

Wij zijn een DJ- en producer school gelokaliseerd in Hasselt waar zowel beginners als gevorderde studenten terecht kunnen. Al onze docenten staan dagelijks in de praktijk van de muziekindustrie en zullen hun persoonlijke tips en tricks met jou delen. Na onze opleiding vind je onmiddellijk een weg naar de professionele dj en/of muziek productie industrie. We leggen de focus op resultaten in plaats van theorie maar zorgen ervoor dat je toch alle nodige bagage en kennis hebt om de volgende grote naam te worden in de muziekwereld.

DJ ACADEMY

Wij bieden cursussen aan voor alle leeftijdsgroepen en elk niveau van ervaring. Onze docenten zijn nog steeds actief en gevestigde waarden in de dj wereld en muziekindustrie. Stap voor stap leren we je de vaardigheden om een professionele DJ te worden. We houden rekening met iedere leerling zijn specifieke noden en persoonlijke muzikale smaak en sturen bij waar nodig. Voor gevorderden bieden we specialisatie pakketten aan zoals scratching, mixen met vinyl platen, bootlegs & mashups, en professionele dj marketing.

PRODUCTION ACADEMY

Tijden onze Production Academy opleiding gaan we stap voor stap door de verschillende processen die nodig zijn om een succesvol nummer te componeren en te produceren. Samen met de docent ontleden we tijdens de lessen een succesvol nummer en bouwen we er samen een op. Dit nummer zal dan na de opleiding officieel uitgebracht worden op iTunes, Beatport en Spotify. We nodigen ook bekende gastsprekers en bekende producers uit die met jullie hun verhaal en geheimen van de industrie zullen delen.


Onze opleiding verschilt van vele soortgelijke opleidingen omdat we de focus leggen op resultaten in plaats van theorie. We hanteren een leerwijze die gebaseerd is op ervaring en plezier beleven in het produceren van muziek. Op het einde van de opleiding zal je in staat zijn je eigen tracks te componeren, mixen en masteren, en jezelf in de markt te zetten. Bovendien leren we je hoe je een platenmaatschappij benadert en wat de concrete stappen zijn om een echte doorstart in de huidige muziekindustrie te maken. We houden rekening met elke student zijn individuele noden, niveau, en muzikale smaak en wensen.


Wij bieden opleidingen aan voor Logic Pro X (Mac) en Ableton (Mac & Windows).
We bieden specialisatiepakketten aan in recording, mixing, mastering, music management.

ONZE DOCENTEN

Sem Thomasson

DJ/PRODUCER

Sem Thomasson portret foto

Resident DJ Versuz

Labels: Spinning, Warner & Universal

Remixes: Lost Frequenties, Clean Bandit, Steve Aoki & Jennifer Lopez

10 tracks in de Belgian Ultratop

9x Tomorrowland

Dj Frederico

DJ

Dj Frederico portret foto

Resident DJ Versuz

Gespeeld: Tomorrowland, Laundry Day, Les Ardentes & Urbanice

Oprichter R&B Diamonds (2005), Vibestr (2014), Grensloos (2015)

Hyalyte

DJ/PRODUCER

Hyalyte portret foto

Finalist DJ Mania 2017

Urban producer

Optredens: Tomorrowland, Genk on stage, Pukkelpop, Bloody Louis, Turnt, Juice ...

.

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right